Noston lisääminen

Ohjeilla saat lisättyä sisältönoston

Ylläpito löytyy osoitteesta: https://news-admin-digilehdet.richie.fi

Articles: sisältää kaikki yksittäiset nostot

Feeds: sisältää artikkelikokoelman eli artikkelit, jotka nostetaan sovelluksiin

Noston lisääminen

Articles-näkymässä on listattuna kaikki lisätyt nostot. Uuden noston voi lisätä ADD ARTICLE -painikkeesta.

Nostolle lisätään

• Brändi
  • Linkitys lehdeen (katso kohta Linkitys lehteen)
  • Otsikko

Kun nosto halutaan julkaista, se lisätään vielä editorspicks-feediin ennen tallennusta (katso alta kohta Noston julkaisemineni).

Aiemmin lisättyjä nostoja voi muokata klikkaamalla sen otsikkoa listassa.

Linkitys lehteen

Linkki nostoon noudetaan lehden ylläpidosta lehden Preview-linkistä, josta avautuu lehden esikatselutila. Jokaisella lehdellä on oma web-ylläpito, joka on muotoa https://console.richie.fi/maggio/menaiset/issues

ET: https://console.richie.fi/maggio/etlehti/issues
ET-Terveys: https://console.richie.fi/maggio/et-terveys/issues
Gloria: https://console.richie.fi/maggio/gloria/issues
Glorian Koti: https://console.richie.fi/maggio/gloriankoti/issues
Glorian Ruoka&Viini: https://console.richie.fi/maggio/gloriaruokareplica/issues
Hyvä Terveys: https://console.richie.fi/maggio/hyvaterveys/issues
Kodin Kuvalehti: https://console.richie.fi/maggio/kodinkuvalehti/issues
Meidän Perhe: https://console.richie.fi/maggio/meidanperhe/issues
Me Naiset: https://console.richie.fi/maggio/menaiset/issues
Suuri käsityö: https://console.richie.fi/maggio/suurikasityo/issues
Tiede: https://console.richie.fi/maggio/tiede/issues
Vauva: https://console.richie.fi/maggio/vauva/issues

Esikatselutilassa jokaisella sivulla on oma osoitteensa.

Esikatselutilassa navigoidaan nostoartikkelin aukeamalle, ja kopioidaan osoitekentän osoite, esimerkiksi https://magg.io/3wzRgt/20

Noston julkaiseminen

Nostofeediä voi muokata päänäkymästä navigoimalla Feeds-näkymään ja siitä edelleen editorspicks-feediin. Articles-kentässä hallitaan nostettavia nostoja siten, että available articles -kohdasta valitaan haluttu nosto julkaistavaksi lisäämällä se Chosen articles -listaukseen pyöreästä nuolipainikkeesta.

Uusien käyttäjätunnusten lisäys

Kohdasta Users -> Add user -> Lisää käyttäjänimi ja salasana ja laita nämä uudelle käyttäjälle.

Lisää vielä lisäksi käyttäjälle Permissions-kohtaan Staff status