Mainosnäyttömäärien asettaminen

Richie Adminin Slots-näkymässä on mahdollista säätää tablettisovelluksissa esiintyvien dynaamisten mainosten  päiväkohtaista maksiminäyttömäärää ja tiheyttä.

Näyttömääriä ja mainostiheyttä säädetään sovelluksittain. Slot rules -kohdata näet nykyiset asetukset ja Edit-painikkeesta asetuksia on mahdollista muokata.

Display interval: kuinka monen sivun/aukeaman välein näytetään mainos

Daily impression limit: kuinka monta mainos maksimissaan näytetään käyttäjälle/päivä. Esimerkiksi 10 mainosta/käyttäjä/päivä.

Daily impression limit per flight: mahdollinen flight-kohtainen rajoitus, joka rajoittaa saman mainoksen näyttämistä käyttäjälle/päivä. Esimerkiksi samaa mainosta toistetaan 2 kertaa/käyttäjä/päivä.