Nostojen lisääminen ja järjestyksen hallinta

Etusivun sisältö muodostuu erityyppisistä nostoista. Nostotyyppejä ovat tällä hetkellä 

  • yksittäisen kirjan nosto, joka ohjaa kirjan tuotenäkymään, eli "viikon kirja" -nosto, eli Picks-nosto joka sisältää pelkästään yhden kirjan tai pelkästään tekstiä ja kuvaa
  • kirjalistasuosituksia, esimerkiksi "kirjailja suosittelee top 3": näitä hallitaan sekä Picks-näkymästä että luodaan erikseen Books lists, joka sisältää useita kirjoja
  • podcast-sarjan nostoja, jotka toimivat samalla tavalla kuin top-listat (Picks + Books lists)
  • pelkkiä kirjalistauksia sisältävät nostot, eli "kirjakaistat" (Book lists)

Book compositions -kohdasta hallitaan etusivun nostosisältöä lisäämällä uusia nostoja julkaisuun sekä säätämällä nostojen järjestystä. 

Yksittäisen kirjan nosto

Yksittäisen kirjan noston voi luoda erikseen Picks-näkymässä tai suoraan Book composition -näkymässä klikkaamalla vihreää plussaa. 

Nostoon lisätään otsikko, kuvausteksti, taustavärin sävy (teksti on toistaiseksi aina valkoista) ja valitaan kirjalistauksesta haluttu kirja.

Nostoon on mahdollista lisätä erikseen kuva kohdasta Image ja painamalla vihreää plussankuvaa. Nosto voi sisältää myös pelkästään kuvan ja tekstin ilman ohjausta kirjaan.

Kirjalistanoston luominen

Nosto voi ohjata kirjalistaukseen, joka on olemassa tai luodaan klikkaamalla vihreää plussaa.

Kirjalistaus nimetään ja luodaan valitsemalla halutut kirjan koko valikoimasta. Huomaa, että Filter-kohtaan voi syöttää vapaasanahaun. Kirjojen järjestystä on mahdollista muuttaa hinaamalla.

Still need help? Contact Us Contact Us