Sovellukseen tarvittavat materiaalit

Ikoni

Sovelluksen ikoni toimitetaan koossa 1024 x 1024 px png-kuvana.

Ei läpinäkyviä elementtejä, reunoja ei pyöristetä.

Androidin notifikaatioikoni

Mahdollisia Androidin notifikaatioita varten tarvitsemme ikonin valkoisena läpinäkyvällä taustalla koossa 96 x 96 px png-kuvana.

Logo

Logo toimitetaan koossa vähintään 400 px korkeana png-kuvana läpinäkyvällä taustakuvalla.

Logokuva näytetään sovelluksen yläpalkissa useimmiten keskitettynä valkoisella pohjalla. Yläpalkissa on myös mahdollista käyttää taustaväriä, jolloin logo toimitetaan valkoisena.

Brändiväri

Sovelluksen ilmettä, mahdollista yläpalkin väriä ja käyttöliittymän painikkeita varten toimitetaan brändiväri web-värikoodina (esimerkiksi #305091).

Fontit

Sovelluksen uutislistauksissa ja ylänavigaatiossa on mahdollista käyttää omia fontteja, jolloin ne toimitetaan esimerkiksi ttf-tiedoistoina. Toimittaessa fontteja mainitse ohjeessa, mitä fonttia leikkauksineen käytetään otsikossa ja mitä listanäkymän ingressissä.

Huomioi, että fontteihin on oltava sovelluskäyttölisenssit. Google Fontsin valikoimaa voi hyödyntää sovelluksissa.