Podcastin lisääminen

Podcast-tiedosto tallennetaan toistaiseksi vastaavalla tavalla kuin äänikirja. Podcastiä tallentaessa muita klikkaa Is podcast -kohtaan raksi päälle.

Author-kenttään kannataa syöttää podcast-sarjan nimi.

Title-kenttään podcast-jakson nimi.

Kirjan description -kenttään täydennetään lisäksi jakson ja mahdollisesti sarjan kuvaus.

Huomaa, että podcast-jakso on lisäksi lisättävä kyseisen sarjan podcast-kirjalistaukseen. Uuden sarjan ollessa kyseessä, täytyy muistaa myös luoda sarjalle nosto ja lisätä jokainen sarjan jakso kirjalistalle!